MICHA KAT – LEES MEE MET VLUCHTELING MICHA KAT (91): JAMES PATTERSON | FILTHY RICH: THE SHOCKING TRUE STORY OF JEFFREY EPSTEIN

Terwijl ik met deze serie dus bezig ben met het schrijven van mijn ‘journalistieke memoires,’ speelt een zaak, die zo extreem is en zo bizar, dat ik heb besloten deze een plaats te geven in de serie: de zaak Epstein. Mede op mijn website is onthuld, dat zowel Freddie Heineken als zijn dochter Charlene De Carvalho-Heineken voorkomen in het ‘zwarte boekje‘ van ‘zakelijke contacten‘ van de elite pedofiel met zijn Orgy Island. Er is een serieuze kans, dat zij beiden hebben deelgenomen aan sado pedo elite orgieën, zoals die bekend zijn geworden met name door de zaak Dutroux eind jaren 90. Aanvankelijk besloot ik geen contact te zoeken met Heineken om te vragen om opheldering, maar na de bizarre ‘zelfmoord‘ van Epstein deze week heb ik juist vandaag contact gezocht met de onderneming per email: ‘wat is de verklaring voor het voorkomen van beide namen in het zwarte boekje?‘ Tevens mag niet onvermeld blijven, dat deze zaak er her en der op internet toe leidt, dat steeds meer mensen mij ‘gelijk‘ gaan geven als onderzoeker en onthuller van elite pedo netwerken en niet langer zien als ‘de bekendste complotdenker van Nederland‘. De zaak Epstein is in elk opzicht het ‘eindstation‘ van een helletocht, die in feite ruim 20 jaar geleden is begonnen met de zaak Dutroux, waarover ik berichtte in deel 86 van deze serie (http://robscholtemuseum.nl/micha-kat-lees-mee-met-vluchteling-micha-kat-86-sabine-dardenne-ik-was-twaalf-en-fietste-naar-school/). Want toen werd het ‘brede publiek‘ voor het eerst geconfronteerd met een weerzinwekkende waarheid, die nu de samenleving meer en meer in de greep krijgt: we worden niet geregeerd door goedwillende en eerlijke bestuurders, maar door monsters.

Herinneren we ons nog hoe de slachtoffers in de zaak Dutroux werden gedemoniseerd, geridiculiseerd en gepsychiatriseerd? Als reactie op de zaak Dutroux werd zelfs een complete ‘wetenschappelijke‘ stroming in het leven geroepen, die stelde dat mensen, die ‘beweren dat ze slachtoffer zijn geweest van sado pedo netwerken, altijd liegen‘. De auteurs zijn niet onder de indruk van de aanwijzingen voor verdrongen herinneringen en tonen op uiterst boeiende en overtuigende wijze aan, dat het geheugen eigenlijk altijd onbetrouwbaar is, zo lezen we op Bol.com bij de beschrijving van het boek Hervonden Herinneringen en andere Misverstanden van Hans Crombag en Harald Merckelbach. Achteraf moet je constateren, dat deze mensen direct werkten in opdracht van de netwerken. We kunnen zelf nog verder terug gaan naar de misbruik affaire in Oude Pekela in 1987, die bekend is geworden als de ‘clownsaffaire‘. Toen werden de slachtoffers en hun ouders bijna zelf als criminelen behandeld – een serieuze en officiële reactie op hun bizarre en gedetailleerde verklaringen werd niet eens nodig geacht. Er is dus in die zin een hoop ‘vooruitgang‘ geboekt, dat Virginia Roberts Giuffre in de zaak Epstein nu heel wat serieuzer wordt genomen, dan Regina Louf destijds in de zaak Dutroux. De parallellen tussen de zaken Epstein en Dutroux zijn trouwens shocking: in beide zaken gaat het om zeer omvangrijke netwerken van de ‘elite,’ die kinderen kregen ‘aangeleverd,’ waar ze al hun zieke en perverse fantasieën op konden botvieren. Bij beide zaken waren leden betrokken van koninklijke huizen en topmensen uit de wereld van het recht en het bedrijfsleven, zoals in de Epstein zaak ook Bernard Dreesmann, nazaat van de oprichter van V&D. Over de rol van Fortis in de zaak Dutroux heb ik uitgebreid geschreven in deel 26 van deze serie (http://robscholtemuseum.nl/micha-kat-lees-mee-met-vluchteling-micha-kat-26-thierry-debels-de-ondergang-van-fortis/). Daarnaast is er natuurlijk de zaak Demmink, die kan worden gezien als de ‘Nederlandse vertakking‘ van de zaak Dutroux – zie voor mijn eminente betrokkenheid bij deze zaak met name deel 82 (http://robscholtemuseum.nl/micha-kat-lees-mee-met-vluchteling-micha-kat-82-micha-kat-e-a-de-demmink-doofpot/).

Wat we dus zien is, dat in ruim 30 jaar tijd – van Oude Pekela naar Epstein – de acceptatie van het bestaan van elite misbruiknetwerken enorm is toegenomen, zeg maar gemeengoed is geworden. Zouden er nog mensen zijn, die het bestaan ervan ontkennen? Het verbijsterende is nu, dat dit niet heeft geleid tot het aanpakken van deze niet te bevatten, prehistorische misstanden, maar juist tot het aanpakken van… iedereen, die een bedreiging vormt voor deze groepen van verkrachters en moordenaars! De advocaat Gerard Spong (over zijn rol in de misbruik netwerken zie deel 90,  http://robscholtemuseum.nl/micha-kat-lees-mee-met-vluchteling-micha-kat-90-oscar-hammerstein-gerard-spong-vervolg-ze-tot-in-de-hel-de-haat-zaai-aangifte-van-fortuyn/) zei ooit tegen mij: ‘Bij een sterke toename van blauwe boorden criminaliteit worden de straffen verhoogd, maar bij een sterke toename van witte boorden criminaliteit worden de wetten veranderd‘. Ik heb die uitspraak nooit vergeten. Op werkelijk alle mogelijke manieren worden de elite netwerken beschermd, verdedigd en witgewassen. Ik noemde reeds de reactie van de ‘wetenschap‘ om getuigen van misbruik reeds bij voorbaat ‘uit te schakelen‘. Daarnaast zien we de volgende reacties:

1. Allerlei wetgevingsinitiatieven, die pedofilie steeds minder strafbaar proberen te maken
2. Een complete weigering binnen de media de elite misbruikers te exposen; in plaats daarvan opereren de media volledig ‘à décharge‘ en pleiten de daders vrij, terwijl de ‘aanvallers,’ zoals getuigen en à charge journalisten, worden gedemoniseerd.
3. Sabotage van de ‘vervolgingen‘ (als het daar al van komt) van de elite daders door Justitie.
4. Promotie van daders tot posities met extreem veel macht en invloed, zodat ze kunnen afrekenen met alle bedreigingen voor de netwerken.
5. Het ter beschikking stellen van het complete staatsapparaat, zoals politie, ambassades en geldstromen om de netwerken te beschermen en te dekken.
6. Het vermoorden van mensen, die te gevaarlijk worden voor de netwerken. In de zaak Dutroux zijn rond de 30 mensen vermoord, in de zaak Demmink rond de 10.

Zelf ben ik ook slachtoffer geworden van deze beschermingspolitiek van elite misbruiknetwerken. Hoeveel van deze slachtoffers zouden er wereldwijd zijn? Hoeveel journalisten zouden er door de mondiale ‘pedo squads’ zijn vermoord? Het goede nieuws is dus: het worden er steeds minder, want naarmate het bestaan van de netwerken breder wordt geaccepteerd, wordt de positie van de ‘aanvallers’ (die à charge opereren) sterker en die van de netwerk verdedigers (à decharge), zoals de MSM en de overheid zwakker. Eerder noemde ik de zaak Epstein een ‘eindstation‘. Daarmee bedoel ik, dat dit de eerste zaak zou moeten worden, waarin het netwerk volledig wordt aangepakt en uitgeschakeld. Maar gaat dat ook gebeuren? Op het moment, dat ik dit opschrijf hangt deze vraag wat mij betreft volledig in the balance. Vandaag kwam bijvoorbeeld in het nieuws, dat de FBI met man en macht is geland op het pedo eiland, maar het is volstrekt onduidelijk, of ze daar bewijs aan het verzamelen zijn, of aan het vernietigen. Op dezelfde wijze is het volstrekt onduidelijk wat er met Epstein zelf is gebeurd en wie er aan de knoppen zaten bij de ‘actie,‘ die hem ‘uitschakelde‘ en die als meest directe gevolg heeft, dat er geen ‘eerlijk proces‘ komt. Zo ver is het dus gekomen, dat we niet eens meer kunnen vertrouwen op de overheid en niet weten, of de elite-netwerken worden bestreden of geholpen (in Nederland weten we dat wel: de overheid ‘vecht als leeuwen‘ voor Demmink en de pedofielen, zoals advocate Adele van der Plas ooit al zei). Nu maar afwachten, of ik antwoord krijg van Heineken.

MICHA KAT – LEES MEE MET VLUCHTELING MICHA KAT (90): OSCAR HAMMERSTEIN & GERARD SPONG | VERVOLG ZE TOT IN DE HEL, DE HAAT-ZAAI AANGIFTE VAN FORTUYN
MICHA KAT – LEES MEE MET VLUCHTELING MICHA KAT (92): MARCEL HULSPAS | UIT DE DIEPTEN VAN DE HEL